Overblijven

Overblijven

Stichting Kinderopvang Roerstreek biedt bij Tussenschoolse opvang in:

Daarnaast kunt u als ouder kiezen voor overblijven op de basisschool. Dit wordt geregeld via ISY voor de volgende basisscholen:

U dient hiervoor uw kind(eren) te registreren in de overblijfmodule van Isy. Deze module wordt zichtbaar als u inlogt in Isy. Het is mogelijk om overblijftegoed aan te schaffen. Een overblijf uur kost €1,90. Per totale bestelling worden er €0,50 administratiekosten aan u als ouder/verzorger in rekening gebracht.

Het door u gekochte tegoed gebruikt u om de overblijfbeurten van uw kind(eren) te betalen. Kinderen die overblijven zonder dat ze zijn aangemeld, worden door de overblijfkrachten alsnog aangemeld waarna u een bericht van Isy ontvangt.

Het is voor de veiligheid van uw kind(eren) van belang dat hij/zij op de juiste manier wordt aangemeld. Het zou namelijk kunnen voorkomen dat kinderen het schoolterrein verlaten en ze, omdat ze niet voor overblijven zijn aangemeld, niet worden gemist. Hebt u uw kind aangemeld en is het ziek, dan kunt u hem/haar voor 9.30 uur afmelden via Isy. Doet u dat niet, dan wordt het tarief voor de overblijfbeurt toch bij u in rekening gebracht.

Isy kijkt regelmatig of u over voldoende tegoed beschikt om de ingeplande overblijfbeurten voor 2 weken te betalen. Mocht dat niet het geval zijn, dan ontvangt u van Isy een bericht met het advies nieuw tegoed te kopen.

Als u geen tegoed bijkoopt, ontvangt u weer een bericht wanneer uw tegoed niet voldoende is om de komende week te voldoen. Mocht u geen nieuw tegoed kopen, dan waarschuwt Isy u op het moment dat uw overblijftegoed nog maar 1 overblijfbeurt dekt.

Als u meer overblijfbeurten gebruikt dan u tegoed hebt gekocht, blokkeert Isy uw overblijfaccount. U mag dan geen gebruik meer maken van het overblijven tot u uw kind(eren) weer aanmeldt en het tekort hebt aangevuld. Wij gaan er echter vanuit dat u het niet zover laat komen.

Hieronder treft u de handleiding voor het omgaan met Isy overblijfmodule aan https://player.vimeo.com/video/217122623.

Heeft u vragen/opmerkingen/suggesties over het overblijven op school, dan kunt u terecht bij de coördinator tussenschoolse opvang:
Franny Fleu
Zij is van dinsdag t/m donderdag tijdens kantooruren bereikbaar via de administratie van Stichting Kinderopvang Roerstreek 0475- 40 42 59, keuze 1 of via info@kinderopvang-roerstreek.nl

Support Isy School: 085 - 800 14 14 of via support@isy-school.nl

Praktische zaken kunnen daarnaast natuurlijk ook altijd rechtstreeks met de overblijfkrachten afgestemd worden.

Tip voor een gezonde lunch: geef tomaatjes, komkommer of wortel mee voor bij de boterham.

Overblijven

Onze sponsoren

We willen onze sponsoren hartelijk danken. Dankzij jullie kan onze bedrijfsauto rijden voor onze kinderen.